Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin 500 mg
prednisone 20 mg tablet
tramadol 50mg high
hot speed test
portuguese-passport.online
הוצאת דרכון פורטוגלי
אלי אקספרס שירות לקוחות, עלי אקספקס
קביעת תור מאוחדת, אייבורי מחשבים סניפים, ,rduo dudk
מחיר סיאליס 5 מ"ג
הרחקת יונים
אזרחות פורטוגלית
найк дисконт краснодар
expertoption отзывы

Fiskalne blagajne

биномо отзывы
квель
компания олимп трейд
בדיקת מהירות
Kao što ste već imali prilike čuti, u Republici Hrvatskoj uskoro se uvode fiskalne blagajne. Na sjednici Vlade održanoj 26.07.2012, Saboru je na izglasavanje upućen prijedlog zakona o fiskalizaciji kojega možete pogledati ovdje, dok je na 5. sjednici Hrvatskoga sabora 25.09.2012. već prošao prvo čitanje. Prema tome prijedlogu svi korisnici morati će imati naplatne uređaje spojene sa serverom Porezne uprave putem interneta, te će prije izdavanja svakoga računa Poreznoj upravi dostaviti podatke o računu te od iste dobiti jedinstveni identifikator. Taj indentifikator morati će biti ispisan na svakom računu kao potvrda da je račun uredno prijavljen, a vjerodostojnost istoga svaki će kupac moći provjeriti putem SMS-a ili putem WEB-a. Sukladno tome, čim dobijemo detaljne podatke o načinu komunikacije svim našim korisnicima dostavit ćemo prilagođenu verziju, naravno bez ikakve naknade. Budućim korisnicima koji će se odlučiti za naša rješenja savjetujemo čim raniji prelazak i prilagodbu na novi sustav koji će nakon 01.01.2013. automatski postati fiskalna blagajna, a sve kako bi izbjegli velik broj novih instalacija u zadnji čas. Sukladno tome, odlučili smo odobriti znatne popuste na naše aplikacije koji će se smanjivati približavanjem roka za uvođenje fiskalnih blagajni. Za sve nejasnoće i Vaša pitanja slobodno nas kontaktirajte bez ikakve obveze.

SmartPos

SmartPOS je tzv front office aplikacija za rad na naplatnom mjestu. Razvijana je tako da svojom jednostavnošću ne iziskuje preveliko znanje rada na računalu. Podržava rad na standardnim računalima s CRT ili LCD monitorima, a punu funkcionalnost pokazuje u radu na zaslonima osjetljivima  na dodir (touch-screen).

SmartPOS korisnici u najkraćem roku riješit će sve zahtjeve kupaca, izdati R1 ili virmanske račune, odobriti konzumaciju bez naplate (reprezentacija), premjestiti konzumaciju sa stola na stol, djelomično ili kompletno naplatiti račun, izdati narudžbu kuharu i sl. I have started something similar with scrivner, but you`ve given me a bit more framework to use that will really help dr write my essay. U ugostiteljskoj inačici u mogućnosti ste dodati dodatke uz jelo ili piće, odabrati različite izbore iz menu-a, dnevnih ponuda jela, a ukoliko nešto niste definirali u sustavu, ne brinite - SmartPOS je u moćnosti poslati narudžbe kuharu i prstom napisane po zaslonu!

 

SmartOffice

SmartOFFICE je krovna aplikacija sustava SmartRješenja. Moćna aplikacija za centralni sustav Vaših podataka omogućava Vam definiranje vrlo velikog broja različitih opcija, definiranja arikala u ponudi, adresara kupaca i dobavljača, izrade svih potrebnih dokumenata, komunikaciju s centralnom bazom podataka, definiranje ovlasti rada, kao i znatan broj različitih pregleda, grafičkih rezultata poslovanja i izvještaja koji će Vam pomoći u donošenju kvalitetnih poslovnih odluka u najbržem mogućem vremenu.

Koristeći SmartOffice u mogućnosti ste pratiti realizaciju po svim mogućim parametrima, kupcima pa čak i definirati vlastiti loyality program s različitim cijenama ovisno o kupcima.

 

SmartCook

SmartCOOK je aplikacija namijenjena osoblju na šanku ili u kuhinji. Koristeći ovu aplikaciju, Vaš je kuhar u mogućnosti u svakom trenutku pogledati narudžbe, normative ili čak gotove menu karte s fotografijom Vašega jela onako kako ste ga Vi zamislili.

Također, Vaši su kuhari ili šankeri u mogućnosti obavijestiti konobara  statusu narudžbe i vremenu potrebnom za završetak obrade. Kod korištenja ove aplikacije u objektima s dnevnom ponudom jela, vaši su konobari uvijek obaviješteni koliko je i kojih gotovih jela ostalo za posluživanje, za koliko će vremena biti spremno novo jelo i sl.

 

SmartOrder

SmartORDER je aplikacija namijenjena povezivanju ORDERMAN(r) bežičnih terminala u sustav SmartRješenja.

Primjenu nalazi uglavnom u ugostiteljskim objektima s većom frkvencijom rada ili s terasama odvojenim od šanka ili kuhinje. Gotovo kompletnu funkcionalnost SmartPOS aplikacije u mogućnosti je prenijeti na ORDERMAN bežični terminal. Koristeći SmartORDER i ORDERMAN sustav, Vaši će konobari brže usluživati gosta, neće biti nesporazuma pri narudžbi, rasteretiti šankera ili kuhara, a kao i na SmartPOS aplikaciji, ukoliko gost ima posebnih i nedefiniranih zahtjeva u mogućnosti ste rukopisom napisati poruku za šank ili kuhinju. Ovisno o instaliranoj opremi Vaši konobari više uopće ne moraju hodati do blagajne. Koristeći SmartORDER u mogućnosti ste čak i izdati račun i na licu mjesta, kod gosta na malom bežićnom ORDERMAN belt printeru! NA taj način kod gosta koji je završio s konzumacijom, nema nervoznog čekanja za naplatu, a Vaš je stol u kratkom vremenu spreman za prihvat novih gostiju.

לויטרה
505143817
expert option auto trade, expert option partner